Hvem er vi?

Vi klæder ledere på og styrker dem i deres lederskab

Partners in life er udsprunget af et brændende ønske om at bruge vores erfaring til virtuelt at klæde ledere på og styrke dem i deres lederskab.

Vi har arbejdet med ledelse og som ledere i mere end 25 år. Med udgangspunkt i vores egen historie har vi skabt en platform der kan bringe vores erfaring ud til alle de nye ledere, med respekt for individet, strategien, tid og økonomi.

Vi har lært ledelse i praksis på ”den hårde måde”, suppleret med en god portion teori igennem årerne. Vi ved hvad det vil sige at stå med lederstafetten første gang, vi har mærket på egen krop når ledelses-værktøjskassen er tom, og vi har set konsekvenserne af dårlig ledelse.

At nå bredt ud til lederne med en masse ny viden, uden at være begrænset af vores egen tid og samtidig gøre brug af tidens trend – at kunne tilegne sig viden, uafhængig af tid og sted, har været en af grundstenene for os.

At være leder kontra medarbejder er i vores øjne et partnerskab. Vores rolle i forhold til de ledere vi skal klæde på, er ligeledes et partnerskab. Vi er som tidligere kollegaer og venner ”Partners in life”, deraf vores navn.

Træet i vores logo symboliserer et godt fundament, der med nænsom pleje vokser og springer ud. På samme vis vil ledere med rette kompetencer udvikle sig til stærke ledere, der favner virksomheden, medarbejdere og høster bedre resultater.

Vi håber, at Partners in life kan være med til at udvikle og klæde ledere på i din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra jer.

Charlotte & Marlene

Stiftere af Partners in life

En god portion teori, kombineret med det praktiske i ledelse

Vi har lært ledelse i praksis på ”den hårde måde”, suppleret med en god portion teori igennem årerne. Vi ved, hvad det vil sige at stå med lederstafetten første gang. Vi har mærket på egen krop, når ledelses-værktøjskassen er tom, og vi har set konsekvenserne af dårlig ledelse.

At nå bredt ud til lederne med en masse ny viden, uden at være begrænset af vores egen tid og samtidig gøre brug af tidens trend – at kunne tilegne sig viden, uafhængig af tid og sted, er en af grundstenene for os.

Vores erfaring kommer fra mange års arbejde med ledelse

At være leder kontra medarbejder er i vores øjne et partnerskab. Vores rolle i forhold til de ledere vi skal klæde på, er ligeledes et partnerskab. Vi er som tidligere kollegaer og venner ”Partners In Life”, deraf vores navn.

Charlotte Bornemann

Stifter af Partners In Life

Marlene de Voss

Stifter af Partners In Life

Stay updated

Få de seneste nyheder om ledelse, nye online uddannelser, tilbud og andre vigtige ting. Vi lover at vi ikke spamme dig og kun sender relevante ting.

Kontakt os

Tlf. 4248 0404
For booking af uddannelse kontakt hello@partnersinlife.dk

Find os her

Fredensvej 7,
2970 Hørsholm, Danmark
CVR: 39481103