Lederen der skaber rammer for medarbejdertilfredshed, skaber også gode resultater.

Professor i finansiering på London Business School, Alex Edmans, skriver i en artikel i Harvard Business Review: “Jeg har studeret 28 års data og er kommet frem til, at virksomheder med høj medarbejdertilfredshed udkonkurrerer deres ligemænd med 2,3 procent til 3,8 procent om året og i langsigtede aktieafkast er det – 89 procent til 184 procent akkumuleret – selv efter kontrol af andre faktorer, som giver afkast. Desuden tyder resultaterne på, at det er medarbejdertilfredshed, der forårsager gode resultater, snarere end det er gode resultater, der tillader en virksomhed i at investere i medarbejdernes tilfredshed.”

Stay updated

Få de seneste nyheder om ledelse, nye online uddannelser, tilbud og andre vigtige ting. Vi lover at vi ikke spamme dig og kun sender relevante ting.

Kontakt os

Tlf. 4248 0404
For booking af uddannelse kontakt hello@partnersinlife.dk

Find os her

Fredensvej 7,
2970 Hørsholm, Danmark
CVR: 39481103